Welkom op de website van "Uit de Haverkist" Ragdolls.

Via deze site willen wij u deelgenoot maken van onze hobby: de Ragdoll. We hopen dat u van onze site en onze Ragdolls geniet. Wij genieten in ieder geval iedere dag van onze Ragdolls en voor ons zijn ze niet meer uit ons leven weg te denken.

Vanuit liefde voor onze Ragdolls is de cattery ontstaan. Onze poezen en katers zijn in de eerste plaats onze huisgenoten. Onze Ragdolls mogen zich vrij door het gehele huis bewegen. Daarnaast hebben ze een buitenren ter beschikking.

Wij fokken zo nu en dan een nestje dat in huiselijke kring opgroeit. Bij het fokken staat voor ons de gezondheid voorop. Al onze Ragdolls worden via DNA en echo getest op onder andere erfelijke afwijkingen van hart en nieren. Daarnaast streven wij naar het behoud van het typische ragdollkarakter en de schoonheid van het ras. 

Wij wensen u veel  plezier bij het bekijken van onze site en onze Ragdolls. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen. Onder het kopje contact vindt u onze gegevens. Wij staan u graag te woord.  

Ook nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen op onze Facebook pagina. De link hiervan vindt u hieronder en bij de contactgegevens.